Helsingin Vieraskoti

Tule meille verkostokoordinaattoriksi!

Haemme nyt huipputiimiimme innostavaa


VERKOSTOKOORDINAATTORIA

 

Verkostokoordinaattorin keskeisenä tehtävänä on yksikössä sijaitsevan päiväkeskuksen toiminnan- ja lahjoitusruokaprosessin koordinointi. Hänen tukenaan päiväkeskuksessa toimii päiväkeskusohjaaja sekä yksikön asukkaita. Lisäksi toimenkuvaan sisältyy verkostojen kehittämistä ja laajentamista, erityisesti asukkaita osallistavalla saralla. Tavoitteellisen kehittämisen kentällä on mahdollisuuksia rakentaa ja kokeilla ennakkoluulottomasti uutta toimintaa. Verkostokoordinaattori ottaa vastuuta Vieraskodin viestinnän operatiivisista toimista sekä toimii tarvittaessa vararesurssina asukasohjaajien tiimissä. Työ on päivätyötä.


Edellytämme tehtävään valittavalta sosiaali- tai terveysalan AMK-tutkintoa ja rekisteröitymistä Valviran joko sosiaalihuollon tai terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteriin. Lisäksi edellytämme sujuvia vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja, organisointi- ja paineensietokykyä, itsenäistä työotetta sekä valmiutta työskennellä erilaisissa elämäntilanteissa olevien asukkaiden kanssa. Kokemus asunnottomuustyöstä sekä työskentely mielenterveys- ja päihdeasiakkaiden kanssa katsotaan eduksi. 

 

Tarjoamme ainutlaatuisen työpaikan arvostetussa asumispalveluyksikössä, jolla on mittava kokemus asunnottomuustyössä, ammattitaitoisen ja motivoituneen työyhteisön sekä mahdollisuuden ylläpitää ja kehittää osaamistasi työssäsi. Työehdoissa noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta, palkkauksen suhteen olemme kilpailukykyisiä – hakija voi esittää palkkatoiveensa. Lisäksi lupaamme monipuolisen ja mielekkään työnkuvan, sitoutuneita työkavereita, erinomaista esimiestyötä, kattavan työterveyshuollon, laajan tapaturmavakuutuksen, liikunta- ja kulttuurisetelit sekä mahtavan asukaskunnan. Kaikki tämä keskellä Punavuorta, Helsingin sydämessä, erinomaisten liikenneyhteyksien tukemana.

 

Työ alkaa viimeistään tammikuussa 2022. Hakemukset ja CV sähköpostilla sanna.huttunen@helsinginvieraskoti.fi viimeistään 5.12.2021 mennessä – haastatteluja suoritetaan jo ennen hakuajan loppumista ja tehtävä voidaankin täyttää heti sopivan henkilön löytyessä, joten ole nopea! 

 

Lisätietoja: toiminnanjohtaja Pertti Saarela, p. 040 577 2417