Helsingin Vieraskoti

Tule meille sosiaaliohjaajaksi!

Annen siirtyessä eläkepäivien viettoon haemme nyt huipputiimiimme

 

SOSIAALIOHJAAJAA

 

Sosiaaliohjaaja pyrkii kuntouttavan työotteen avulla, yhdessä asukkaan kanssa, tasapainottamaan ja tukemaan asukkaan elämänhallintaa siten, että pidempiaikainen vuokra-asuminen on mahdollista. Samalla rakennetaan mahdollisuuksia kohti itsenäisempää asumista. Arjessa työ näyttäytyy mm. asukkaalle kuuluvien etuuksien ja palveluiden hakemisena yhdessä asukkaan kanssa, sekä pitkäjänteisenä vuokrien-maksuprosessien tukemisena. Toimiminen asukkaan verkostoissa ja palvelusuunnitelmien koordinointi on työn ytimessä. Kokonaisvaltainen asumisen edellytysten tukeminen tapahtuu sekä yksilötyönä että moniammatillisena pari- ja tiimityönä.

 

Edellytämme tehtävään valittavalta sosionomi AMK-tutkintoa ja rekisteröitymistä Valviran sosiaalihuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteriin. Lisäksi edellytämme hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja, organisointi- ja paineensietokykyä, itsenäistä työotetta sekä valmiutta työskennellä erilaisissa elämäntilanteissa olevien asukkaiden kanssa. Kokemus asunnottomuustyöstä sekä työskentely mielenterveys- ja päihdeasiakkaiden kanssa katsotaan eduksi.

 

Tarjoamme ainutlaatuisen työpaikan arvostetussa asumispalveluyksikössä, jolla on mittava kokemus asunnottomuustyössä, ammattitaitoisen ja motivoituneen työyhteisön sekä mahdollisuuden ylläpitää ja kehittää osaamistasi työssäsi. Työehdoissa noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta, hakija voi esittää palkkatoiveensa. Lisäksi lupaamme monipuolisen ja mielekkään työnkuvan, sitoutuneita työkavereita, erinomaista esimiestyötä, kattavan työterveyshuollon, liikunta- ja kulttuurisetelit sekä mahtavan asukaskunnan. Kaikki tämä keskellä Punavuorta, Helsingin sydämessä, erinomaisten liikenneyhteyksien tukemana.

 

Työ alkaa marraskuussa 2021. Hakemukset ja CV sähköpostilla sanna.huttunen@helsinginvieraskoti.fi viimeistään 21.10.2021 mennessä. Lisätietoja: Palvelupäällikkö Sanna Huttunen, p. 040 526 1818.